Wie is Mar10

dsc_3483Ik ben Martien Kuiper (1971) en moeder van Renee en Sep.

In 2007 ben ik Kinderatelier Gramsbergen gestart omdat ik naast mijn werk behoefte had om met kinderen en creativiteit bezig te zijn. Ik vond het prachtig om kinderen te vertellen over kunst en kunstenaars en ze te laten ontdekken hoe het is om met verschillende materialen creatief bezig te zijn. Bij het maken van een beeld, tekening of schilderij komt er altijd iets unieks van jezelf boven, of je loopt ergens tegenaan. Een vast (denk)patroon of een bepaalde handelswijze. Dat is interessant en daar wilde ik meer van weten.

Daarom ben ik in 2008 gestart met de opleiding “Kunstzinnig Dynamisch Coachen” bij De Kleine Tiki in Assen en heb in 2011 mijn diploma behaald. Maar ik wilde meer. Ik wilde weten hoe je kinderen kunt helpen met de dingen waar ze tegen aan lopen in hun jonge leventje. En dan niet alleen door praten of uitleggen maar iets doen waardoor er daadwerkelijk een verandering plaatsvindt.

In 2015 startte ik met de opleiding voor Integratieve Kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben inmiddels Integratieve Kindercoach en -counselor en om me verder te verdiepen ben ik in opleiding als Integratief Kindertherapeut.